Kuhali smo pljukance i lubina sa chefom Pažaninom

489

Poznati splitski chef Ivan Pažanin održao je svoju kuharsku radionicu u zadarskom Cooking Class-u. Mediteranska kuhinja predstavlja mu pravo nadahnuće, a prepoznatljiv način kuhanja razvio je spajajući španjolsku, talijansku i francusku kuhinju. Pri kuhanju u fokus stavlja namirnicu te joj daje svoj štih i moderni zaokret. Zadarska radionica obilovala je brojnim savjetima i kulinarskim trikovima te smo tako otkrili koja je tajna dobre domaće tjestenine. Polaznici zadarske Cooking Class radionice odlično su se zabavili, ali su na kraju i još bolje jeli.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close