Zadarski novinari učili pripremati sushi

101

Mladi chef Fabian Šaravanja, za predstavnike zadarski medija, održao je radionicu pripremanja sushija. U prostoru Zadar Cooking Class-a, nakon dva sata pripremanja, kuhanja i rolanja složio je sushi s pohanim kozicama, Philadelphia roll, Sake Nigiri (losos) i Hosomaki s krastavcima i avokadom.
Ovaj sushi majstor s iskustvom iz sushi takeouta Binimot, potom sushi bara zagrebačkog Timea te splitske Kinoteke, uskoro će poznate japanske specijalitete spremati u restoranu i sushi baru Maguro, prvom zadarskom restoranu specijaliziranom za azijsku kuhinju.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close