Veseli mjehurići – Otkrili smo tajne šampanjca i pjenušaca

152

Proteklih je dana u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Punta Skali gostovao jedan od najvećih svjetskih vinskih i sake znalaca – Suwi Zlatić. On je ovom prilikom održao ekskluzivne radionice na kojima su posjetitelji mogli naučiti kako kušati vina na slijepo po standardima najuglednijih svjetskih sommelierskih organizacija i otkriti male tajne pjenušavih vina. Zlatić je proglašen najboljim sommelierom Austrije 2014., bio je Ambasador du Champagne 2015./2016., Vineus sommeliere 2016., a smatraju ga i jednim od najvećih stručnjaka za sake – tradicionalno japansko piće. Također, jučer je u hotelu Iadera upriličena i posebna svečana večera, Wine & Food Pairing, gdje je za vina bio zadužen Suwi Zlatić, a za vrhunske gastro specijalitete Tomislav Karamarko, jedan od najistaknutijih hrvatskih chefova.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close