Naučili smo spremati grdobinu à la Jakov Meštrović

271

Pred mladim kuharom Jakovom Meštrovićem uistinu je velika budućnost u svijetu gastronomije, a to smo se uvjerili i na održanoj radionici u sklopu Zadar Cooking Classa. Inače, Jakovu je ovo bila prva radionica za domaće ljude, a već ih je odradio za strance. Smatra kako je organizacija ovakvih radionica odlična stvar i za kuhare i za polaznike.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close