Molatska torta – Odlična ideja za božićne blagdane

202

Učenici Hotelijersko – turističke i ugostiteljske škole Zadar sa svojom mentoricom Kristinom Lončar pripremili su nam Molatsku tortu sa zrncima paške soli.
U sklopu Informacijskog centra EDIC Zadar priprema se kuharica Moje kulinarsko putovanje Europom. Nastavak je to na kampanju europske komisije gdje su istu kampanju radili s hrvatskim blogerima koji su pripremali recepte koristeći namirnice iz svih zemalja članica EU-a koje nose oznaku zemljopisnog podrijetla. Ta se kampanja prenijela i na Zadarsku županiju koja je nazvana Okusi Zadarske županije. Recepti su se pripremili s učenicima Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar, a radio se brudet od sipe i Molatska torta. Učenici su tako napravili jela gdje su koristili tradicionalne namirnice kao i namirnice koje nose oznaku zemljopisnog podrijetla. Svi koji budu imali kuharicu moći će naučiti kako pripremiti neka europska tradicijska jela.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close