Krenule radionice u Cooking Classu – Chef Gretić spremao patku

379

Načine na koje patku možemo brzo i lako spremiti u svojoj kuhinji, zainteresiranim Zadranima je na kuharskoj radionici pokazao chef Tom Gretić. Meso patke spremalo se na više načina, od juhe pa do pečenja, a ovom prilikom poznati chef otkrio je i nekoliko kulinarslkih trikova. Radionice u Cooking Classu tek su krenule, a brojni vrsni kuhari prezentirat će svoja znanja. Ako volite kuhati i učiti pronađite radionicu za sebe i uživajte.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close