David Skoko: Kuhajte i uživajte u tome

148

Trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih chefova David Skoko boravio je u Zadru gdje je za sve zainteresirane amaterske kuhare održao niz radionica u Cooking Classu. Na špaheru samo domaće namirnice i puno entuzijazma.
Bila je ovo idealna prilika da se Skoko osvrne na cjelokupnu hrvatsku kuhinju koju i mi sami trebamo ponovno otkriti kako bi je prezentirali ostatku Svijeta. Povratak isključivo domaćim originalnim namirnicama naših krajeva trebala bi biti nit vodilja u pripremi hrane bilo da se radi o restoranima i hotelima, bilo da kuhamo sebi doma.

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close