zd1 backstage

Video platforma www.zd1.hr od rujna 2017. godine novi je medij na zadarskom području.
Naša urednička politika
temeljena je na objektivnom informiranju, edukaciji te promociji lokalnih političkih, kulturnih, zabavnih i
sportskih događaja.
Cilj je informirati zadarsku javnost o svim značajnim temama.
Glavni Urednik

Damir Granić

Nakladnik

Forte Digital j.d.o.o.

Ante Kovačića 6, Zadar
MB: 04772261
OIB: 15669521182
Račun u OTP Banci Hrvatska d.d.
Žiro račun: HR2324070001100002725 – OTP Banka Hrvatska d.d.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zadru

Tel: +385 916207632
E-mail: digital@fortedigital.hr
Kontakt za čitatelje
redakcija@zd1.hr

Osluškujući nove smjerove u komunikaciji i marketingu nastala je jedinstvena medijska platforma ZD1 koja svojim korisnicima  nudi brojne i raznovrsne opcije.

Osim svakodnevnog i redovitog informiranja zadarske javnosti ali i šire,  ZD1 mjesto je brojnih marketinških mogućnosti što naše usluge, u medijskom svijetu, čini izrazito konkuretnim i zanimljivim.

Informiranje u svakom trenutku putem naših kratkih i sadržajnih video uradaka, dinamičnih emisija i video intervjua  samo je dio onoga što ZD1 svakodnevno nudi svim svojim korisnicima. Upravo dinamičnost i brzina čine nas izrazito zanimljivim u svijetu informacija ali i marketinga i oglašavanja, čime smo postali idealni za prezentiranje novih sadržaja, proizvoda i usluga.

Javite nam se, kako bi već sutra postali partneri

marketing@zd1.hr

 

Tražimo novog člana našeg tima, video snimatelja / montažera (m/ž) s okom za detalje, željnog dodatnog usavršavanja i rada na dinamičnim i raznovrsnim projektima.

Zahtjevi pozicije:

– snimanje, montaža i finalizacija video materijala
– važne osobine za uspješno obavljanje ovog posla su kreativnost i dobre organizacijske sposobnosti
– briga o tehničkoj ispravnosti uradaka
– briga o poštivanju postavljenih standarda isporuke uradaka
– vozačka dozvola
– poznavanje rada s programima za postprodukciju videa

Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet, bilo bi lijepo da znaš kako funkcioniraju kamera i montaža.

Ukoliko misliš da si osoba koja nam treba, javi nam se na posao@zd1.hr

Korištenjem bilo kojeg dijela ZD1.HR portala te svih njegovih dijelova i podsiteova tvrtke Forte Digital j.d.o.o. (u nastavku samo ZD1) smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

ZD1 polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava ZD1 portala i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

ZD1 zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

ZD1 portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje ZD1 portala koristite na vlastitu odgovornost i ZD1 ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van ZD1 portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. ZD1 ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

ZD1 portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisniku ZD1 neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

ZD1 može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke ZD1 koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

ZD1 se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ZD1 portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima ZD1 portala strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
 • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
 • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ZD1 portala,
 • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,
 • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu ZD1 ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Za sve komentare objavljene pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. ZD1 ne može se držati odgovornim za eventualnu štetu nastalu na taj način.

Izmjene uvjeta korištenja

ZD1 zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca.

Kolačić je mali zapis koju internetske stranice koje posjećujete pohranjuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja (primjerice, računala, prijenosnog računala ili pametnog telefona) kroz vaš internetski preglednik. Kolačići također čine vaše interakcije s internetskim stranicama sigurnijima i bržima jer pamte vaše postavke (primjerice, podatke za prijavu i jezik) tako što šalju podatke koje sadrže natrag originalnoj internetskoj stranici s koje potječu (kolačići prve strane) ili drugoj internetskoj stranici kojoj pripadaju (kolačići treće strane) kad ponovno posjetite stranicu u pitanju koristeći se istim krajnjim uređajem.

Možete blokirati ili ukloniti kolačiće kroz svoj internetski preglednik ili koristeći softver trećih strana, ali u tom slučaju može doći do problema pri korištenju određenih dijelova internetske stranice.

Kolačići koji se koriste na internetskoj stranici Društva

Ovisno o funkciji i svrsi za koje se kolačići koriste najčešće se dijele u sljedeće kategorije, koje Društvo koristi na svojoj internetskoj stranici:

 • Strogo potrebni kolačići omogućavaju vam kretanje po internetskoj stranici i korištenje osnovnih funkcija. Obično su postavljeni kao odgovor na vaše postupke koji rezultiraju zahtjevom za uslugom. Ovi kolačići neophodni su za korištenje naše internetske stranice. Rok trajanja ovih kolačića ne premašuje tri godine.
 • Kolačići za funkcionalnost koriste se za vaše prepoznavanje po povratku na našu internetsku stranicu i omogućavaju nam da vam ponudimo poboljšane funkcije prilagođene vama poput pamćenja vaših postavki. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posjete drugim internetskim stranicama. Rok trajanja ovih kolačića ne premašuje tri godine.
 • Analitički i kolačići za procjenu učinka omogućavaju nam prepoznavanje i prebrojavanje korisnika i drugih podataka te prikupljanje podataka o tome kako se internetske stranice koriste (primjerice, koje stranice korisnici najčešće otvaraju i prima li korisnik obavijesti o greškama od pojedinih stranica). To nam pomaže unaprijediti rad internetskih stranica, primjerice, da vam osiguramo lako pronalaženje svega što tražite. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.
 • Marketinški i kolačići za ciljane skupine bilježe vaše posjete našim internetskim stranicama. Koristit ćemo te podatke da bismo vam dostavili oglase koji su više u skladu s vama i vašim interesima. Također ih koristimo da bismo ograničili koliko puta gledate oglas i pomažu u mjerenju učinkovitosti marketinških kampanji. Također ove podatke možemo podijeliti s trećim osobama (poput oglašivača) u takve svrhe. Možete mijenjati svoje postavke o marketinškim kolačićima u postavkama vašeg preglednika u bilo kojem trenutku (vidi kasnije u tekstu). Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.
 • Kolačići društvenih mreža omogućavaju vam dijeliti svoje iskustvo na internetskoj stranici kroz društvene mreže poput Facebooka i Twittera. Ovim kolačićima ne upravljamo mi.
 • Kolačići društvenih mreža omogućavaju vam dijeliti svoje iskustvo na internetskoj stranici kroz društvene mreže poput Facebooka i Twittera. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.
 • Druge vrste kolačića koje se mogu koristiti kasnije. Obavijestit ćemo vas kroz svoje ažurirane politike o postojanju i korištenju drugih vrsta kolačića.

Napominjemo da Društvo koristi usluge trećih osoba za prikupljanje podataka o vašem korištenju naših internetskih stranica kako bi optimizirala vaše korisničko iskustvo i prikazivala oglase izvan naših internetskih stranica. Te treće osobe (uključujući, oglasne mreže i pružatelje vanjskih usluga poput analize internetskog prometa) također mogu koristiti kolačiće, nad čime Društvo ne može imati utjecaja.

Suglasnost za kolačiće možete povući u bilo kojem trenutku. Kako biste to učinili, molimo, pročitajte dolje navedene odredbe.

Želite li izbrisati kolačiće pohranjene na vašim uređajima i konfigurirati internetski preglednik da odbija kolačiće, možete to učiniti u postavkama internetskog preglednika. Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji koristite da biste pristupili našim internetskim stranicama. Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine. Za više informacija, molimo, posjetite internetske stranice svojeg internetskog preglednika.

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari

Kako biste saznali više o kolačićima, molimo, posjetite www.allaboutcookies.org ili www.youronlinechoices.eu, gdje ćete naći daljnje informacije o oglašavanju temeljenom na ponašanju i internetskoj privatnosti.

Za sva dodatna pitanja oko kolačića, molimo da se nam se obratite na privatnost@zd1.hr

 

Nadogradili smo svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close